Animated Cat

Περιήγηση φυλών

Δείτε όλες τις φυλές ταξινομημένες σε είδη για εύκολη ονομαστική αναζήτηση

Παλιότερα άρθρα

Παγκόσμια έκθεση γάτας στη Θεσσαλονίκη

10-11 Μαΐου 2014


-Τι κάνει νιάου νιάου στον Λευκό πύργο
 
-H μεγαλύτερη έκθεση γάτας του πλανήτη!
 
Το παγκόσμιο αυτό γεγονός θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας στις 10&11 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στο κτήριο 2.
 
Ο Σύλλογος εκτροφέων γάτας Felina Greece με την υποστήριξη του συλλόγου εθνικής  γάτας  Κύπρου και τη Γερμανική λέσχη γάτας Staumbaum συνδιοργανώνουν το μεγαλύτερο γεγονός της χρονιάς και υποδέχονται πάνω από 300 καθαρόαιμες γάτες από 16 χώρες του κόσμου στη Θεσσαλονίκη, την πιο φιλόξενη πόλη της Ευρώπης!
 
Είναι ένας διεθνής θεσμός που τιμά τις γάτες, προάγει την υπεύθυνη ιδιοκτησία κατοικίδιων, την ηθική εκτροφή,  ενημερώνει και ψυχαγωγεί όλη την οικογένεια.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά σπάνιες φυλές όπως Σφυνξ, Γάτες Βεγγάλης, Ταϊλάνδης , Ragdoll, Ιερή γάτα Βιρμανίας, Περσικές, Exotic, Βρετανική κοντότριχη , Σιβηρίας, Main Coon, την Εθνική φυλή της Κύπρου, τους Γίγαντες της Αφροδίτης, Karilian, Devon Rex και άλλες, ενώ όσοι έχουν γατούλα σπιτιού στειρωμένη μπορούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό γάτας σπιτιού και να διεκδικήσουν έναν τίτλο.
Στον χώρο της έκθεσης θα φιλοξενούνται φιλοζωικά σωματεία, τα οποία θα ενημερώνουν το κοινό για θέματα που αφορούν τη φιλοζωία, ενώ θα παρουσιάζουν πρώην αδέσποτες γατούλες με σκοπό να βρουν ένα παντοτινό σπίτι στη γιορτή της υιοθεσίας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.
Θεματικό Face painting, υπέροχες φυλές έκθεση ζωγραφικής παιδιών, διεθνείς κριτές, υιοθεσίες και παρουσιάσεις σε ένα εντυπωσιακό και εύθυμο διήμερο με πρωταγωνιστές τους πιο υπερήφανους αίλουρους.
 
Σας περιμένουμε!
Ώρες για το κοινό 10.00-19.30
 
Είσοδος 3 ευρώ, παιδάκια έως 12 ετών ελεύθερη.
Πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής για τον διαγωνισμό γάτα σπιτιού στο www.felinagreece.gr
 
Στοιχεία Επικοινωνίας:
 
Τηλέφωνο Αθήνας:2114044060
Τηλέφωνο Θεσσαλονίκης:6933299997 (απογευματινές ώρες)
 
Μηνάς Μαθιουδάκης
EMAIL: felinagreece@gmail.com
ΚΙΝΗΤΟ: 6981350171
WEBSITE: www.felinagreece.gr
 

Δικαιώματα χρήσης
Τα κείμενα και οι φωτογραφίες στις φυλές σκύλων και γάτων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του petsandvets.gr. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή τους. Οι φωτογραφίες των ψαριών είναι αναδημοσιεύσεις από άλλα site που αναφέρονται στο σχετικό pdf.
Το Pets and Vets χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα...


27/3/2014

Ξέρετε πως γίνεται το ανκορά μπλουζάκι που φοράτε;

Άρθρο από την Εφημερίδα των Συντακτών

Μετά από σχετικές καταγγελίες, μια ομάδα ερευνητών-ακτιβιστών της μεγάλης ζωοφιλικής οργάνωσης Peta πήγε στην Κίνα και επισκέφτηκε μερικές απ' ...>>

15/2/2014

Prozac για σκύλους

Κατοικίδια στο ψυχίατρο

Η νέα τάση στις ΗΠΑ είναι τα prozac για...σκύλους   Κατοικίδια στον ψυχίατρο!   Οι φαρμακοβιομηχανίες στις ΗΠΑ, ...>>