Animated Cat

Περιήγηση φυλών

Δείτε όλες τις φυλές ταξινομημένες σε είδη για εύκολη ονομαστική αναζήτηση

Παλιότερα άρθρα

PETS TODAY

Ήμαστε και εμείς εκεί

58a3777f-a5eb-40fc-b336-0f9b18217dbd.jpg
Kατεβάστε σχετικό PDF

Το τριήμερο 15-17 Οκτωβρίου 2010 πραγματοποιήθηκε ένα από τα πιο μεγάλα φεστιβάλ για το μικρό ζώο στον εκθεσιακό χώρο του ΕΚΕΠ στη Μεταμόρφωση. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη τόσο από το κοινό που την επισκέφτηκε όσο και από τις εταιρίες του χώρου που μετείχαν.


Η έκθεση ήταν χωρισμένη σε δύο τμήματα, με το χώρο του ισόγειου να απευθύνεται σε κοινό και καταναλωτές  και με τον πρώτο όροφο να κεντρίζει   το ενδιαφέρον των εμπόρων.


Το κοινό είχε την τύχη να περιηγηθεί στο ισόγειο και να  δει εμπόρους αλλά και επιχειρήσεις που βρίσκονται στον χώρο, να προβάλλουν νέα προϊόντα και τάσεις της αγοράς. Επώνυμες εταιρίες τροφών, αξεσουάρ, ειδών κομμωτηρίου αλλά και επαγγελματίες όπως εκπαιδευτές, εκτροφείς και άνθρωποι που αναλαμβάνουν τις μεταφορές των μικρών μας φίλων έκαναν αισθητή την παρουσία τους. Αρκετά μεγάλο ήταν και το ενδιαφέρον  του κόσμου σε καταστήματα σε εξεζητημένα είδη. Περίπτερα με ενυδρεία και ψάρια έδιναν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τη γοητεία του υγρού στοιχείου. Αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον είχε και το περίπτερο με τα ερπετά και τα φίδια σε  γυάλες που προσομοίαζαν στο φυσικό περιβάλλον, ενώ οι άνθρωποι του περιπτέρου με  την τεχνογνωσία που κατείχαν και τη φιλόξενη διάθεση, εξηγούσαν στον κόσμο  τις ιδιαιτερότητες των συγκεκριμένων ζώων.


Πέραν της βόλτας που μπορούσε να κάνει ο επισκέπτης στα περίπτερα, είχε τη δυνατότητα  να παρακολουθήσει διάφορα σόου από τα οποία ξεχώρισαν το pet fashion και η επίδειξη θετικής εκπαίδευσης αλόγων.


Στον πρώτο όροφο οι επαγγελματίες του μικρού ζώου μπορούσαν να δουν και να ενημερωθούν  από τις εταιρίες για καινούρια και καινοτόμα προϊόντα που έχουν παρουσιαστεί στην παγκόσμια αγορά το τελευταίο διάστημα. Ομιλίες με διάφορα θέματα που αφορούν τις επιχειρήσεις  διοργανώθηκαν  από τις μεγάλες εταιρίες μέσα στο τριήμερο. Στόχος τους ήταν η παρουσίαση των τάσεων της αγοράς και η μεταφορά όλης αυτής της γνώσης στον επαγγελματία, ώστε να  επιμορφωθεί και να αναπτύξει την επιχείρηση του.


Η αυλαία έπεσε το βράδυ της Κυριακής  ενώ το νέο ραντεβού για το κοινό είναι το PET FESTIVAL στη Θεσσαλονίκη στις 3-6/2/2011 στα πλαίσια της έκθεσης ZOOTECHNIA.

Δικαιώματα χρήσης
Τα κείμενα και οι φωτογραφίες στις φυλές σκύλων και γάτων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του petsandvets.gr. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναπαραγωγή τους. Οι φωτογραφίες των ψαριών είναι αναδημοσιεύσεις από άλλα site που αναφέρονται στο σχετικό pdf.
Το Pets and Vets χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα...


27/3/2014

Ξέρετε πως γίνεται το ανκορά μπλουζάκι που φοράτε;

Άρθρο από την Εφημερίδα των Συντακτών

Μετά από σχετικές καταγγελίες, μια ομάδα ερευνητών-ακτιβιστών της μεγάλης ζωοφιλικής οργάνωσης Peta πήγε στην Κίνα και επισκέφτηκε μερικές απ' ...>>

15/2/2014

Prozac για σκύλους

Κατοικίδια στο ψυχίατρο

Η νέα τάση στις ΗΠΑ είναι τα prozac για...σκύλους   Κατοικίδια στον ψυχίατρο!   Οι φαρμακοβιομηχανίες στις ΗΠΑ, ...>>