Μέχρι τώρα, αν χρειαζόταν να πάρετε μαζί σας το αγαπημένο σας κατοικίδιο σε κάποιο μακρινό ταξίδι, θα έπρεπε να ταξιδέψει στη σκευοφόρο του αεροπλάνου.  Οπωσδήποτε, ο χώρος αυτός δεν έχει κατασκευαστεί για να φιλοξενήσει όχι ανθρώπους αλλά ούτε και ζώντες οργανισμούς. Οι συνθήκες που επικρατούν δεν είναι σίγουρα οι καλύτερες. Πολύς θόρυβος, κρύο, το ζώο κλεισμένο στο κλουβί του για πολλές ώρες αποστερημένο από την παρέα σας.

Τη λύση σε αυτή την «κακομεταχείρηση» έρχεται να δώσει η Petairways. Η συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία φιλοξενεί και μεταφέρει μόνο ζώα στις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Μπορείτε να κλείσετε το εισιτήριο σας σε μία πτήση που είναι κοντά στην ώρα της δικής σας πτήσης, να δώσετε το ζώο σας κάποιες ώρες πριν και να το παραλάβετε στο αεροδρόμιο που θα προσγειωθείτε.

Την υπηρεσία αυτή απολαμβάνουν, προς το παρόν, μόνο οι Αμερικανοί φιλόζωοι, εφ` όσον η εταιρεία ταξιδεύει μόνο στην Αμερική. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν είναι ανέξοδο. Αντιθέτως, κοστίζει όσο και η δική σας μεταφορά. Το πόσο κοστίζει, που μπορείτε να ταξιδέψετε και γενικότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site της εταιρείας www.petairways.com .